Från Amerika till Svea

Recept & historier från The Barn

Den amerikanska matkulturen är mycket mer än bara burgare. Allra helst när du kombinerar den med det svenska kökets smaker och råvaror. Kokboken handlar om att laga gott käk från grunden och inte minst att para ihop maten med dryck som lyfter hela smakupplevelsen. Bland recepten hittar du allt från Rockefeller-ostron och Sivans cheese balls, till milkshakes och drinkar. Däremellan finns såklart också ett helt gäng burgare. Förutom mat och dryck bjuder boken också på läsning som gör att den passar lika bra på nattduksbordet som i köket.

  • The Bok

    299 kr

På den här matresan får du hälsa på ett urval av våra leverantörer, närmare bestämt fôlket på Sivans Osthandel, Eriksons Chark, Stekosterian, Qvänum Mat & Malt och da Matteo. Det är fem verksamheter som drivs av personer med en alldeles särskild passion för mat och dryck. Eftersom vi tycker att de är tveklöst bäst på vad de gör vill vi dela med oss av dem till dig.

Snickeri

Det är inte alla som orkar bygga en egen lada för att kunna bjuda in till middagar och fest. Vi har ett schysst alternativ till dig: Bygg ett partybord eller en rök på The Barn-vis. Med en egen rök kan du laga flera av recepten i vår kokbok på bästa möjliga sätt. Med bordet kan du… ja, det säger ju sig självt. Tack till Henrik Tjernberg för den fina snickarinsatsen. Se hans goa arbete på Instagram.

Har du köpt boken?

Dela gärna med dig av din åsikt, upplevelse eller matlagning genom att tagga #thebarnbok i dina bilder.