The Barn är en restaurang som startades 2013 av fyra vänner från Vara. Vännerna hade en idé om en restaurang inspirerad från tiden då den där gamla släktingen for till Amerika för att bli kock. Menyn på restaurangen är enkel utan att vara tråkig och kombinerar de bästa svenska råvarorna med det bästa från den amerikanska matkulturen. Sommaren 2015 hade vår sommarrestaurang Storköket premiär i Göteborg och 2017 öppnade vi The Barn Smögen. I samband med vårt 5 års-jubileum släppte vi en kokbok – Från Amerika till Svea. Utöver det har vi sedan 2015 varit med i White Guide och blev samma år utsedda till Årets Spritkrog av Spritakademin. Vi har fått fina recensioner i press och media, både för vår välsmakande mat och goda service.

Nu står vi inför nya utmaningar och hoppas att du vill vara med på vår resa!

Om tjänsten
Produkten vi levererar till våra gäster formas från förstklassiga och noga utvalda råvaror, via ett kök med mycket kärlek till hantverket och smakerna och dukas slutligen på borden av engagerade och kunnig servis. I denna process är man som kock en viktig kugge i maskineriet.

Som kock hos oss på The Barn Smögen arbetar du i ett fartfyllt tempo i en genuin, ambitiös och familjär miljö. Utöver att laga god mat i en härlig miljö får du även utveckla nya menyer i linje med vårt koncept, tillsammans med övriga teamet.

Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

Lön enligt avtal och överenskommelse.

Om dig
Vi ser gärna att du har en kockutbildning samt minst 2 års erfarenhet inom yrket. Förutom att ha god kunskap och vara passionerad i matlagning, är du van vid ett högt arbetstempo och missar sällan detaljerna. Du är en riktig lagspelare men tar gärna egna initiativ när det behövs. Du är positiv, glad, stresstålig, gillar att ta ansvar och framförallt har nära till skratt. Du är strukturerad och ordningsam samt triggas av bra resultat.

Ansök
Låter detta som ett jobb för dig? Skicka ett mail med CV och några rader om dig själv till jobb@thebarn.se och skriv kock smögen i ämnesraden. Sista ansökningsdag är 15/4.