Bourbonprovning – The Bar

Samla ihop gänget och kom på någon av våra kommande Bourbonprovningar. Provningen hålls på The Bar av vår Bourbonexpert Erik Wennerqvist som kommer lära dig allt värt att veta om sprit.

Erik är dryckesansvarig på The Barn och en samlare av unika flaskor finsprit. Han fick upp intresset för den amerikanska dryckeskulturen under tiden då han jobbade i USA och är idag vad vi kallar en äkta nörd på ämnet.

Lite tråkig men viktig info

Provningen görs på beställning och hålls på The Bar för upp till 12 personer vid varje tillfälle. Välj mellan följande datum och provningar.

26/3 kl 15.00
Michter’s – 900 kr
Michter’s Toasted Bourbon
Michter’s Toasted Sour Mash
Michter’s Toasted Rye
Michter’s Bourbon 10y
Michter’s Rye 10y

16/4 kl 15.00
Hazmat AKA High proof – 750 kr
George T Stagg
Stagg JR
Thomas H Handy
William Laure Weller
Elijah Craig Barrel Proof

7/5 kl 15.00
Rye Only – 800 kr
Colonel E.H. Taylor Rye
Michter’s 10y Rye
Thomas H. Handy Rye
Whistlepig 12y Rye
Knob Creek Rye

Käka i ladan

För en maximal upplevelse rekommenderar vi att käka lunch i ladan innan provningen. Boka bord i restaurangen för att sedan traska över till The Bar och fortsätta eftermiddagen där.

Boka

Boka din plats genom att mejla, skicka ett sms eller ringa till Erik Wennerqvist. Ange namn, datum du är intresserad av, samt hur många ni blir.

Telefon: 070-4641518
Mail: erik@thebarn.se

Vi ses,
Vännerna i ladan