Bourbonprovning i ladan

Bourbonprovning i ladan

Info – provningarna drar igång igen när restriktionerna lättats

Nu kör vi igång Bourbonprovning i ladan, eller rättare sagt i The Bar som ligger ett stenkast från ladan. Det blir en liten och intim provning för max 8 personer till ett riktigt pangpris.

Under provningen får du testa en serie med 5 olika flaskor Bourbon, antingen Pappy Van Winkle eller BTAC, tillsammans med vår Bourbonexpert Erik Wennerqvist. Erik är dryckesansvarig på The Barn och en samlare av unika flaskor finsprit. Han fick upp intresset för den amerikanska dryckeskulturen under tiden då han jobbade i USA och är idag en äkta nörd på ämnet. Välj mellan nedan provningar:

Pappy Van Winkle
Pappy Van Winkle är den mest omtalade Bourbonserien i historien. Under provningen får du möjligheten att prova hela serien, från 10 y – 23 y. Dessutom kommer Erik bjuda på mytomspunna historier och spännande kuriosa. Allt till ett sanslöst bra pris.

BTAC
Buffalo Trace Antique Collection är en legendarisk och sällsynt Bourbonserie. Under provningen kliver vi in på djupet och använder alla våra sinnen för att förstå och urskilja de komplexa smakerna. Här får du en chans att smaka på Bourbon och rye i världsklass.

Var, när, hur och annat viktigt att veta
Vi återkommer med datum för provningar 2021.

Provningen hålls i The Bar för max 8 personer vid varje tillfälle. Boka ett helt sällskap eller bara för dig och en polare, det är upp till dig. Du behöver inte oroa dig för att det kommer bli trångt. Vi har gott om utrymme och följer självklart alla rekommendationer så att du kan känna dig trygg.

Bokning
För en maximal upplevelse rekommenderar vi att käka middag i ladan innan provningen. Boka bord klockan 17.00–18.45, för att sedan traska över till The Bar och fortsätta kvällen där. Vi håller öppet till klockan 22.00 och du får självklart hänga kvar fram till dess.

Boka din plats genom att maila, skicka ett sms eller ringa till Erik Wennerqvist. Ange namn, datum du är intresserad av, samt hur många ni blir.

Telefon: 070-4641518
Mail: erik@thebarn.se

Vi ses,
Vännerna i ladan